joi, 6 august 2009

Nu mai am timp

Toata lumea se vaita de timp. Citesc pe blogurile pe care le urmaresc cum nu va ajunge timpul. Nici mie nu-mi mai ajunge. Cateodata nu as dormi ca sa fac tot ceea ce mi-am propus pentru acea zi. Serviciul asta parca mananca mult mai mult timp. Parca mai mult de zece ore pe zi. Concediul insa imi da energie, imi reincarca bateriile pentru o perioada. Am sa va povestesc mai multe cand ma intorc. Acum am intrat de la un internet caffe sa vad ce mai este pe aici. Imi e dor si de internet si de prietenii cu care vorbeam pe mess. Am sa ma intorc curand ca nicaieri nu e mai bine ca acasa. Totusi am sa ma mai bucur o perioada de razele soarelui care ma mangaie zi de zi . M-am bronzat cum niciodata nu am facut-o mai frumos. Am o culoare a pielii pe care mi-as dori-o permanent. Va multumesc pentru comentariile voastre pe blogul meu si promit sa ma revansez.

5 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Distractie faina in continuare!

Cipy spunea...

Salut. Ai un premiu la mine pe blog - BLOGUL DE AUR. Felicitari.

miki spunea...

depinde de noi daca timpul ne este prieten sau nu

Falvo spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

António Jesus Batalha spunea...

Estou alegre por encontrar blogs como o seu, ao ler algumas coisas,
reparei que tem aqui um bom blog, feito com carinho.Posso dizer que gostei do que li e desde já quero dar-lhe os parabéns, decerto que virei aqui mais vezes.
Sou António Batalha.
Que lhe deseja muitas felicidade e saúde em toda a sua casa.
PS.Se desejar visite O Peregrino E Servo, e se o desejar siga, mas só se gostar, eu vou retribuir seguindo também o seu.
http://peregrinoeservoantoniobatalha.blogspot.pt/