joi, 25 iunie 2009

A murit regele

"Regele muzicii pop Michael Jackson, care a cunoscut consacrarea inca din copilarie si a marcat pentru zeci de ani lumea dansului cu ritmul sau exuberant, a murit joi, la varsta de 50 de ani, dupa ce a suferit un stop cardiac, a anuntat Los Angeles Times.

"Pop starul Michael Jackson a fost declarat mort de doctori, in aceasta dupa-amiaza (joi - n.r.), dupa ce a sosit la spital in coma profunda, au declarat pentru LA Times surse municipale si din cadrul fortelor de ordine", anunta cotidianul californian pe site-ul sau internet. Informatia a fost preluata imediat de posturile de televiziune americane, care si-au intrerupt programele obisnuite si difuzeaza stirea in regim de "breaking news".

Potrivit NewsIn, vestea mortii lui Michael Jackson fusese anuntata mai intai de site-ul specializat de divertisment TMZ.com, care informa ca vedeta a suferit un stop cardiac la domiciliul sau din Holmby Hills, iar paramedicii nu au reusit sa-l resusciteze.

Inainte sa anunte decesul, Los Angeles Times relata ca starul pop a fost dus de urgenta la un spital din Los Angeles de catre un echipaj de pompieri paramedici, care l-au gasit fara suflare cand au ajuns la domiciliul cantaretului si au facut manevre de resuscitare cardiopulmonara la fata locului.

Michael Jackson anuntase un turneu de intoarcere pe scena pe care o parasise de cativa ani, turneu ce trebuia sa inceapa luna viitoare, la Londra, urmand sa continue pana in martie 2010. In ultimele doua luni, cantaretul a facut repetitii in zona Los Angeles, pregatindu-se pentru seria de concerte. "
Sursa 9AM.ro

1 comentarii:

aditza spunea...

La ce fatza avea , era ca si mort... pacat de el ca in varianta black arata mult mai bine decat asa white