marți, 28 iulie 2009

Very funny :P

Un om cu "P"utere

- Cum te numesti, Domnule ?
- Petru Potopeanu
- Si ce lucrezi ?
- Prepar pesti pentru pulverizat.
- Bine, dar ce anume operatii faci ?
- Pun pestele pe placi, potrivesc placile pe plite, pregatesc
patru putini pentru pestele prajit, pulverizez pasta produsa, pun pe
pungi.
- Dar de ce vorbesti numai cu "P"?
- Poftim ?
- De ce vorbesti numai cu "P"?
- Pentru ca pot pronunta pe P perfect perceptibil.
- Ei, asta e acum ! Pun ramasag ca la intrebarile mele vei
gresi.
- Primesc.
- Pe cat ?
- Pun prinsoare pe patru poli !
- S-a facut. Spune-mi ce-ti place sa maninci ?
- Peste, pastravi, plachie, potarnici, prepar piftie
piperata, parjoale, pastrama, papricas, papanas, porumbei, pui pane.
- Si ce vin bei ?
- Pinot, pelin, porto.
- Si ce desert ?
- Placinte, prajituri, pepene, prune, pere, portocale,
piersici.
- Dar inghetata obisnuesti ?
- Putin profiterole, parfait ( parve..).
- Spune-mi cum iti petreci timpul liber ?
- Primavara prefer plimbarile pe potecile padurilor, prin
parcuri.
- Dar vara ?
- Pescuiesc.
- Si iarna ?
- Patinez.
- Te pomenesti ca poti sa-mi spui o poezie cu litera "P"?
- Pot.
- Asta nu o mai cred. Spune-o !
- POEZIA POETULUI PETRU pOTOPEANU:
"Prin pustiuri, peste pietre,
Pasari, palcuri pribegesc,
Parasindu-si puii proprii
Pe pamintul parintesc.
Prima pasare, pilotul,
Plescaia puternic pliscul,
Patina privind pamantul,
Pajistea, padurea, piscul."
- Bine ! Spune-mi textual ce i-ai spus nevestei cind ai plecat?
- Paraschiva papusico, pentru prinz prepara putin patrunjel
pe potirnichi. Pa!
- Vad ca am pierdut.
- Pardon, platesti patru poli pentru pierderea pariului.
- Platesc.
- Pune paralele pe portofel.
- Inca o intrebare.
- Poftim?
- Ce adresa ai matale ?
- Prelungirea Popa Petre 4, parter, plecand prin Pangari,
peste pod.

Preluata de pe forumul sport365.ro

In text Petru potopeanu scapa un cuvant care nu incepe cu "P". Care este acela?

miercuri, 15 iulie 2009

Impresionant ! ! !



Cuvintele sunt de prisos. Imaginile fac cat 1000 de cuvinte poate si mai mult. Am avut niste emotii de nestapanit iar lacrimile mi-au inundat obrajii. Nu stiu cum as fi reactionat sa fi fost in locul ei. A avut mare stapanire de sine, chiar daca i-a tremurat vocea sau nu a putut canta in unele momente. Per total a iesit un duet incredibil EA si Publicul.

luni, 6 iulie 2009

Astept concediul!!!

M-am saturat sa tot muncesc. Cateodata e atat de greu sa fi femeie. Si sotie si gospodina si angajata si menajera casei tale. Cam greu! Chiar si cand nu ai chef sau te doare ceva tot trebuie sa faci ca sa fie totul bine. De aceea spun ca abia astept concediul. Imi voi lua concediul binemeritat din cateva functii, mai putin din cea de sotie. Voi merge in concediu cu sotul meu undeva departe de Romania, undeva unde sa uit ca trebuie sa fac curat in casa, mancare in bucatarie sau treaba plictisitoare si impusa de sefi. Sa fiu doar eu si sotul meu intr-o alta luna de miere asa cum ne-a iesit de fiecare data concediul. Inca nu am ales locatia ci doar perioada. La inceputul lunii august. Asadar mai putin de o luna pana la marea evadare. Doua saptamani de liniste si pace sper sa-mi readuca "cheful" de munca si de gospodina si de menajera, adica sa nu mi se mai para o perioada atat de complicat sa indeplinesc toate aceste functii concomitent. Si ca sa fie ceva si mai frumos vom alege o tara frumoasa(cel mai probabil Grecia) cu munte si mare deopotriva. Vreau sa respir si aer curat si rece dupa o saptamana petrecuta pe litoral. De aceea cred ca voi merge in Grecia. Chiar mi-a fost recomandata de niste prieteni si am zis sa incerc. Asa ca timp de doua saptamani in luna august se prea poate sa lipsesc. Poate voi mai scrie ceva pe blog de pe laptop dar nu promit nimic. Poate nici nu il voi lua cu mine. Oricum eu va urez de pe acum concediu placut, ceea ce sper sa mi se intample si mie.

duminică, 5 iulie 2009

Pentru schimb de banner.

Mi-am facut si eu banner ca sa intru in randul lumii. Mie mi se pare dragut asa ca astept sa-l vad la voi pe "bloage". Cine vrea schimb de banner/ link sa-mi lase comentariu la acest articol.Pentru codul bannerului vostru trimiteti mail la francesca940@yahoo.com
Asadar acestea sunt bannerele mele:
Varianta 1
banner ispyta


Varianta 2

Photobucket



Varianta 3

Photobucket



Varianta 4
Photobucket


Varianta 5

Photobucket

joi, 2 iulie 2009

Un meci cat o finala: Dementieva vs Serena Williams


Nu urmaresc prea des la TV si mai ales nu la sport. Cand ma uit la TV vizionez documentare, filme si rareori dau pe programe de muzica sa mai vad videoclipurile momentului. In rest nu prea. Dar azi am avut ocazia sa urmaresc un meci de tenis de camp, din cate am inteles era din turneul Wimbledon. Mai exact semifinala turneului care a avut loc intre Elena Dementieva si Serena Williams. A mai fost semifinala dintre Dinara Safina si Venus Williams, dar pe aceasta nu am urmarit-o. Revin la meciul pe care l-am vizionat. Mi-a placut nespus de mult sa vad doua "fiare" in teren care luptau pentru fiecare minge. Putine meciuri de tenis de camp am vazut la viata mea, dar acesta m-a impresionat foarte mult. A fost un meci inedit in care ambele jucatoare au transpirat pentru fiecare minge in parte, orice serva, orice punct. Dementieva ataca mai aranjat si castiga punctele cu mai mult efort si mult mai greu decat Serena. Serena a punctat foarte mult pe serviciul propriu, executand foarte multi asi in terenul Elenei. Am stat trei ore sa vizionez acest meci(de fapt atat a durat meciul, eu am stat doar vreo doua ore si cateva minute, vizionand meciul de la 5-5 la game-uri in primul set) care dadea impresia ca nu se va mai termina. Dupa cum spunea comentatorul Sport.ro era un meci care ar fi trebuit sa se termine la egalitate. Elena Dementieva a avut de doua ori ocazia de a catiga meciul dar Serena a avut un noroc milimetric astfel ajungand in finala unde o va intalni pe sora ei Venus care a batut in doua seturi (6-1, 6-0) pe numarul 1 mondial Dinara Safina. Asa meciuri mi-ar placea sa mai vad, chiar daca ar fi atat de rar precum ma uit eu la TV.

Imaginea este preluata de aici