joi, 2 iulie 2009

Un meci cat o finala: Dementieva vs Serena Williams


Nu urmaresc prea des la TV si mai ales nu la sport. Cand ma uit la TV vizionez documentare, filme si rareori dau pe programe de muzica sa mai vad videoclipurile momentului. In rest nu prea. Dar azi am avut ocazia sa urmaresc un meci de tenis de camp, din cate am inteles era din turneul Wimbledon. Mai exact semifinala turneului care a avut loc intre Elena Dementieva si Serena Williams. A mai fost semifinala dintre Dinara Safina si Venus Williams, dar pe aceasta nu am urmarit-o. Revin la meciul pe care l-am vizionat. Mi-a placut nespus de mult sa vad doua "fiare" in teren care luptau pentru fiecare minge. Putine meciuri de tenis de camp am vazut la viata mea, dar acesta m-a impresionat foarte mult. A fost un meci inedit in care ambele jucatoare au transpirat pentru fiecare minge in parte, orice serva, orice punct. Dementieva ataca mai aranjat si castiga punctele cu mai mult efort si mult mai greu decat Serena. Serena a punctat foarte mult pe serviciul propriu, executand foarte multi asi in terenul Elenei. Am stat trei ore sa vizionez acest meci(de fapt atat a durat meciul, eu am stat doar vreo doua ore si cateva minute, vizionand meciul de la 5-5 la game-uri in primul set) care dadea impresia ca nu se va mai termina. Dupa cum spunea comentatorul Sport.ro era un meci care ar fi trebuit sa se termine la egalitate. Elena Dementieva a avut de doua ori ocazia de a catiga meciul dar Serena a avut un noroc milimetric astfel ajungand in finala unde o va intalni pe sora ei Venus care a batut in doua seturi (6-1, 6-0) pe numarul 1 mondial Dinara Safina. Asa meciuri mi-ar placea sa mai vad, chiar daca ar fi atat de rar precum ma uit eu la TV.

Imaginea este preluata de aici

8 comentarii:

aventoro spunea...

dragutz

Anonim spunea...

Felicitari. Ai castigat o carte. Contacteaza-ma, te rog, la adresa de e-mail prevazuta in postul destinat concursului, de pe blogul meu, printr-un mesaj care sa contina numele si adresa ta complete.

PACO spunea...

O finala intre surioare cred ca o sa o urmaresc si eu

Francesca spunea...

S-ar putea sa ma uit si eu daca am timp.

Ivan Goncearuc spunea...

Merci pentru vizta de pe blogul meu, da pot sa stiu de unde ai aflat de el?

bondearte spunea...

^__^
Congratulations,
BeautifulBlog Good weekend

Anne spunea...

dragut

iamclau spunea...

"Nu urmaresc prea des la TV si mai ales la sport" ?! Tu esti roman?! I don't know you but ... m-am oprit la prima fraza si nu am mai avut nici un fel de intentie de a citi totul ... Sorry ...